Faktorer att tänka på när du köper bordslampor

Bordslampor lyser inte bara upp ditt rum, de hjälper också till att dekorera ditt hus. Här är några av de faktorer som är viktiga att tänka på när du gör ett köp:

Lampfunktion

Det finns många anledningar till varför du kan köpa en bordslampa: du kan köpa den för läsning eller som nattduksbord. Du kan också köpa den för underhållning. Att veta orsaken till att du köper lampan hjälper dig att veta vad du ska leta efter när det gäller: lampstorlek, typ av skärm och lampans effekt.

Storlek

Bordslampor finns i alla storlekar. När det gäller höjd varierar de flesta från 25 ”till 32”. För att köpa rätt storlek måste du överväga var du ska placera lampan. Om du till exempel ska placera den på ett känsligt eller smalt bord bör du gå efter en smal lampa.

Bordets höjd avgör också lampans höjd som du ska välja. Om bordet är kort bör du välja en längre lampa; men om bordet är långt bör du välja en kortare lampa.

Glödlampa

Lampan beror på lampans funktion. Du har ett brett utbud av glödlampor som du kan välja. Du kan till exempel välja mellan CFL och LED. Du bör alltid gå efter en glödlampa som passar ditt avsedda syfte.

Stil i ditt hem

Du bör också överväga inredningen och stilen i ditt hem.

Lämna ett svar