Typer av Taklampor

Mini Taklampor

Som den minsta versionen kan dessa belysa arbetsytor och köksöar väl. De betraktas inte som omgivande belysning, men kan uppfinna känslan i ett utrymme mer än några andra alternativ. De fungerar som en kontaktpunkt eller som ett belysningskonst eftersom de är superstiliga och kan vara ganska eleganta.

Multi Taklampor

Multi Taklampor är armaturer som har flera hängande lampor, alla anslutna till en central punkt. De ger ett jämförbart utseende för individer bara de är bättre för ett rum med en överliggande elektrisk punkt för anslutning. De är sensationella, slående och mångsidiga. Använd hänglampor av glas eller trä över ett bord av något slag, arbetsytor eller till och med köksöar och diskbänkar.

Trum Taklampor

Drum Pendants är ljusarmaturer med en cylindrisk trumskärm. Dessa typer fungerar sömlöst i varje rum. Välj en grundläggande vit tygskugga eller en mörk nyans med metallfunktioner. Det finns också mönstrade nyanser för att lägga till kul, liksom dubbla eller tredubbla koncentriska stilar som har blivit populära i slutet. Den som vill lägga till lite stil kan enkelt göra det med en trumma, pendellampa.

Upp ljusa hängen

Up Light Pendants är armaturer som lyser uppåt. Den här typen är utmärkt för grundbelysning, eftersom ljuset lyser uppåt och lätt kan förstora ett utrymme. Man kommer att upptäcka att hänglampor av keramik, glas eller trä i denna stil gör ett uttalande.

Lämna ett svar